Varastolaminaatit

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät korkealuokkaisia pintamateriaaleja mm. laiva-, huonekalu-, puusepän- ja keittiöteollisuuden tarpeisiin.

Duropalin/Thermopalin korkeapainelaminaattimallistosta voit valita yli 300 kuosista ja 10 eri pintamuodosta mieleisesi. Eri levykoot ja lyhyet toimitusajat mahdollistavat prjojektisi onnistumisen.

Ramport varastomallistosta voit tilata laminaatteja heti varastostamme Tampereelta. Kuoseista löydät yleisimmät yksiväriset kuten valkoiset, harmaat ja mustat. Puukuoseista löytyy niin tutut koivu, pähkinä ja tammi kuin eksoottisemmatkin puulajit kuten wenge, zebrano ja makassar. Kivi- ja fantasiakuosit mukailevat tasomallistoamme.

Homapalin upeita pintoja voit valita neljästä eri mallistosta, metalli, aitoviilu, magneetti tai uusi keinonahka. Homapalin laminaatit soveltuvat kaikkiin pystypintoihin, niin suurissa julkissa kohteissa kuten risteilijöissä, hotelleissa, ravintoloissa kuin pienemmissäkin myymälöissä ja kalusteissa.


Muut pinnoitteet

BauschLinnemannilta löytyvät melamiinipaperipinnoiteet taso- ja profiilipinnoitukseen. Paperipainot ovat 30-300 g/m² ja maksimileveys 2120 mm. Lue lisää www.bauschlinnemann.de tai soita meille.

Toimitamme myös polypropeenipinnoitteita sisä- ja ulkokäyttöön. Maksimivahvuus 0,3 mm.

Autamme mielellämme löytämään oikean tuotteen ja kuosin projektiinne!